Friday, March 18, 2016

Nestandartiniu baldu gamyba

Mūsų įmonės specializacija nestandartinių baldų gamyba tiek privatiems klientams, tiek verslo subjektų poreikiams tenkinti. Nestandartiniai baldai gali būti pritaikyti paprasčiausio daugiabučio bute. Galime pilnai apstatyti didelį privatų namą, įmonių biurus. Pagal užsakymą gaminame baldus parduotuvėms, muziejų, galerijų ekspozicijoms ir kitos paskirties objektams.


Gaminame ir projektuojame įvairius nestandartinius baldus.

Padėsime apsispręsti kokie baldai , spalvos geriausiai tiktų Jūsų interjere. Paruošime vizualizacijas. Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius, rekomendacijas.


Standartinių ir nestandartinių baldų gamyba pagal individualius užsakymus. Specialiai Jūsų virtuvei, prieškambariui, voniai ar kitiems namų kambariams pagaminsime pritaikytus baldus, pertvaras, stumdomas duris. Pasirūpinsime, kad baldai atitiktų ne tik individualius poreikius, bet ir išskirtinį skonį.


Ruksa užsiima ergonomiškų baldų gamyba : gaminame kokybiškus biuro, virtuvės, minkštus ir net nestandartinius baldus pagal Jūsų individualų užsakymą.

Spintos, drabužinės, vonios, miegamojo ir prieškambario baldai. Konsultuojame, projektuojame ir gaminame nestandartinius baldus. Pateikiame pageidaujamų baldų vizualizacijas bei siūlome platų baldų. Individualios konstrukcijos baldai ir nestandartinių baldų gamyba pageidaujamo stiliaus interjerui.


NBG baldai - tai modernaus stiliaus ir dizaino nestandartiniai baldai. Aukščiausia kokybė, profesionalumas, konkurencingos kainos. Mes nuolat atnaujiname ir plečiame medžiagų, skirtų baldams, asortimentą.


Mūsų specialistai visada pasiūlys ir suras sprendimą, kurio Jūs ieškosite savo interjerui. Baldai internetu gera kaina. Puikūs baldai - tai lietuviškų minkštų ir korpusinių baldų gamyba. Virtuvės, miegamojo, ofiso baldai.


Originalaus dizaino lovos. This feature is not available right now. UAB Grasma, Rimvydo baldai - tai įmonė, kurianti ir gaminanti originalius, standartinius ir nestandartinius baldus namams, įmonėms bei kavinėms. Svetainės baldai turi būti patogūs, nes be patogumo tokie baldai praras savo vertę, tad būtina rinktis baldus, kurių gamyboje naudojamos tik kokybiškos medžiagos.


Visi baldai namuose kartu turi sudaryti darnų ir harmoningą vaizdą. Korpusiniai baldai kaunas, virtuvės.

Baldų prekyba salone Marijampolėje. Spintos ir pertvaros su aliuminio slenkanciomis sistemomis, beginis metras nuo 6lt. Mūsų asortimente galite rasti virtuvės baldus, slankiųjų durų spintas.


ASNEKOS BALDAI “, galite įsigyti ne tik mūsų pagamintų baldų, bet ir čiužinių lovoms. Stalviršių ipjovimas,jungimas, montavimas. Taip pat atliekame staliaus.


Svarbu paminėti, kad virtuvės baldai šiuolaikinėje visuomenėje yra skirti ne tik funkcijai atlikti, bet ir estetinei. Minkštų nestandartinių baldų gamyba. Baldu gamyba , virtuviu gamyba , spintu gamyba , biuro baldu gamyba , vaiko kambario baldai , pertvaros, baldai pagal uzsakyba,individualus baldai. Auksiniai patarimai Prieš apsisprendžiant dėl virtuvės baldų projektavimo, vertėtų suskirstyti virtuvę į atskiras zonas: maisto produktų, indų laikymo, valymo, ruošos ir gaminimo.


Kietųjų nestandartinių baldų gamyba pagal užsakymą.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts